press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1

Дружество „Славов” ЕООД е създадено през 2006г. в гр. Варна и е приемник на ЕТ „Иван Славов”. Основна дейност на ЕТ „Иван Славов”, след създаването си през 2000г. е металолеене/отливки по класически и центробежни технологии. В момента „Славов” ЕООД развива своята дейност в леярен цех гр.Балчик, собственост на дружеството.

 

МИСИЯ:

Ние сме дружество за металолеене по класически и центробежни технологии. Работим за поддържане на висока удовлетвореност на своите клиенти, като им  предлагаме продукти в бързи срокове с доказано качество, което е обезпечено с професионализъм и дългогодишен опит.

Леярската ни практика се основава на изключителен практически опит придобит от нашите специалисти във водещи предприятия, фирми, научни институти и звена в продължение на двадесет години. В състояние сме да проектираме леярска екипировка и консултираме клиентите  си за сложни въпроси свързани с металолеене и подбор на най-подходящите сплави за техните изделия.

Когато се срещат Вашите желания и идеи с нашите традиции и опит, то Вие спестявате време и средства!

Стремежът на фирмата е да затвърди мястото си на конкурентен доставчик и лоялен партньор, като заеме най-висок пазарен дял в североизточна България!

Позитивната нагласа и вярата в успеха ни кара да не използваме кризата за оправдание, а тя да бъде повод за пълно оптимизиране на ефективността и ефикасността в производството.